Din lokala målare i Flogsta. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Målare Flogsta

Målare Flogsta. Målare och tapetserare i Flogsta specialiserar sig på privata och kommersiella fastigheter i Flogsta. Vi erbjuder en lokal service som är skräddarsydd för våra kunders behov – utan att någonsin kompromissa på kvaliteten. Med många års erfarenhet vet vi hur man på rätt sätt förverkligar visionerna för din fastighet. Vårt mål är att göra din drömfastighet till verklighet och det är därför vi anses vara en av de bästa målarna och dekoratörerna i Flogsta! Så om du någonsin söker efter ’målare och dekoratörer nära mig’, ge vårt vänliga team på målare och dekoratörer Flogsta en ring.

Vår varierade portfölj av tidigare projekt inkluderar fastigheter, skolor, kommersiella kontor, restauranger, sjukhus, lagerlokaler, gym, butiker och mer! För att diskutera ditt projekt ytterligare och boka en konkurrenskraftig och gratis offert, kontakta en av våra målare och tapetserare i Flogsta.

Våra tjänster

Målning och tapetsering är en erkänd yrkesutbildning som stöds av professionella kvalifikationer. När det gäller att veta hur man målar en fastighet rätt första gången, vet våra målare och dekoratörer i Flogsta precis vad de gör. När vi säger rätt första gången menar vi det verkligen!

Många vanliga DIY-entusiaster kommer inte att ha rätt färdigheter, material eller kunskap för att kunna hantera ett målningsprojekt på samma sätt som ett professionellt företag. Ett ordentligt projekt kräver tanke, planering och en hög uppmärksamhet på detaljer – något som bara kan uppnås på rätt sätt genom års erfarenhet. Det är också viktigt att komma ihåg att det krävs betydande tid för att uppnå ett högklassigt målningsprojekt och de flesta av våra kunder berättar för oss att de helt enkelt inte har tid att måla själva. Om det är fallet, lämna det till proffsen här på målare Flogsta och vi tar bort stressen och bördan av att måla.

Dessutom kan du när du väljer målare Flogsta förvänta dig en hög nivå av professionalism och kundservice. Vi är stolta över vår förmåga att arbeta nära våra kunder, lyssna på deras behov och önskemål samt erbjuda expertråd och vägledning. När du väljer oss för att dekorera din fastighet kommer vårt mål alltid att vara att:

  • Kommunicera på rätt sätt – vi kommer att lyssna på dina krav och engagera dig under hela processen.
  • Städa upp efter oss själva – en rörig arbetsplats är en dålig arbetsplats! Det är därför våra målare i Flogsta städar upp efter sig själva, så att olyckor minimeras och vi håller fastigheten ren och prydlig för våra kunder.
  • Pålitliga och tillförlitliga – vi vet att det finns många dåliga målare där ute och det är därför vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder en tjänst som bygger på integritet och professionalism från dag ett.
  • Prisvärda – vårt team målare i Flogsta strävar alltid efter att erbjuda kunder en högkvalitativ tjänst som inte spränger budgeten. Vi vill arbeta med dig för att se till att vårt jobb håller sig inom din budget och vi kommer alltid att vara konkurrenskraftiga i priset för att vinna jobbet!
  • Erbjuda enastående kvalitet – kvalitet är kärnan i allt vi gör. Vi kommer att se till att vårt team målare i Flogsta förbereder din fastighet korrekt för att uppnå en bra finish. Detta innebär slipning, fyllning och primning för att se till att topplacken fäster ordentligt och ser bra ut under många år framöver.
  • Tillhandahålla kundnöjdhet – våra kunder är hjärtat i allt vi gör och vi är aldrig nöjda förrän kunden är det! Vi ger våra kunder möjlighet att granska allt vårt arbete innan vi lämnar över fastigheten och vi kommer att se till att åtgärda allt som inte är helt rätt.
  • Fortsätta förbättra – här på målare Flogsta strävar vi ständigt efter perfektion. Detta innebär att vi genomgår regelbunden utbildning för att förbättra vår yrkesskicklighet och granskar bästa praxis för att se till att vi fortsätter att vara ledande inom branschen.