Din lokala målare i Sävja. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Målare Sävja

Vi tillhandahåller en vänlig och effektiv målnings- och tapetsering tjänst i Sävja som är både pålitlig och prisvärd. Vi har arbetat med många nöjda kunder som våra recensioner visar. Vår service täcker alla aspekter av målning, inklusive tapetsering, speciella målningsfinisher, golvplattor och små reparationer. Vi har års erfarenhet av att hänga alla typer av tapeter, så oavsett din budget kan du lita på oss för en professionell finish utan kompromiss.

 • Fulla husrenoveringar, utvändig målning för ditt hem som skydd mot elementen.
 • Utvändiga butiksfönster, interiör- och exteriörfönster och dörrar.
 • Träfärgning, putsreparationer.
 • Tapetborttagning
 • Kvalitativ tapetsering tjänst
 • Intern målning (emulsion för väggar och tak, satin eller lack för träarbeten)
 • Särskilda färgeffekter (rag rolling, denim- och mockafärger, färgning och fransk polering)
 • Golvläggning

Fråga oss om något annat, vi kan ge råd om alla målningsprojekt och färgscheman. Använd gärna formuläret nedan för svar inom 24 timmar. Vårt pris är mycket konkurrenskraftigt, vårt råd och kunskap är gratis och vi är mer än glada att titta på dina kommande projekt och lämna en kostnadsfri offert utan förpliktelser.

 

Varför du skall välja oss

När det gäller valet av material har vi erfarenhet, så vi kommer alltid att erbjuda de bästa tillgängliga produkterna för att säkerställa att du får de bästa resultaten oavsett din budget. Vi använder vattenbaserade produkter på interiörer, särskilt vit högblank och äggskal, eftersom vi finner att de förblir vitare längre än konventionella oljebaserade färger. Vi älskar verkligen måleri, så om ditt hem eller kontor behöver en ansiktslyftning eller om din exteriör behöver skyddas från elementen, ring eller skicka oss ett e-postmeddelande. Vi kommer att vara glada att erbjuda en gratis, icke-bindande uppskattning och erbjuda alla råd du kan behöva.

 

Om oss

Vårt målerifirma är baserad i Uppsala. Vi är ett litet lokalt företag som täcker Sävja och omgivande områden. Vi erbjuder bara det allra bästa inom hantverk. Vi har arbetat inom måleribranschen i flertals år och är stolta över hantverket i vårt arbete och kvaliteten på vår service. Mycket av vårt arbete kommer från ”mun-till-mun” rekommendationer. Vi är stolta över detta faktum och vi tror att det är ett bevis på kvaliteten på det vi gör. Att måla i Sävja och omgivande områden är det vi gör bäst, genom att erbjuda hög kvalitet på alla projekt. Vi strävar efter att ge våra kunder den allra bästa möjliga servicen.

Vi förstår att det kan vara mycket besvärligt att ha underhålls- eller måleriarbete utfört i ditt hem eller lokal, därför garanterar våra målare i Sävja en snabb och pålitlig service utan nästan någon besvärlighet. Vi utför vårt arbete på ett omtänksamt och snyggt sätt, vilket säkerställer att du inte bara får en utmärkt professionell service, utan också valuta för pengarna. Våra målare i Sävja, kan tapetsera, måla din interiör eller exteriör av hem, butiker eller ditt kontor, vi täcker Sävja och dess omgivningar.

Tjänster

Målare Sävja är din pålitliga och erfarna målare i Uppsala. Vi erbjuder högkvalitativa målnings- och måleritjänster för både privatpersoner och företag i Sävja och närliggande områden. Med vårt dedikerade team av professionella målare och vår användning av toppmoderna tekniker och material kan vi leverera fantastiska resultat som överträffar dina förväntningar.

Våra tjänster omfattar allt från invändig och utvändig målning av väggar, tak och fasader till målning av husgrundar och andra ytor. Vi använder oss av högkvalitativa färgprodukter som är både hållbara och miljövänliga för att säkerställa långvariga och vackra resultat.

Som målare i Sävja förstår vi vikten av att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats. Vi tar hand om allt från förberedelse och grundarbete till noggrann applicering av färg för att ge dig en professionell och felfri finish. Vi är stolta över vår noggrannhet och vår förmåga att leverera projekt i tid och inom budget.

Kontakta Målare Sävja idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss förvandla ditt hem eller företag med våra expertmåleritjänster.

 

Målningshantverkare i Uppsala

Som målningshantverkare i Uppsala har Målare Sävja många års erfarenhet inom branschen. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa måleritjänster till både privatpersoner och företag i Uppsala och omkringliggande områden.

Vårt team av skickliga och erfarna målare tar hand om allt från förberedelse och grundarbete till noggrann applicering av färg. Vi använder oss av moderna tekniker och material för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra kunders förväntningar.

Oavsett om det gäller invändig eller utvändig målning, kan du lita på att vi levererar en professionell och felfri finish. Vi tar hänsyn till dina önskemål och preferenser för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Som målningshantverkare i Uppsala förstår vi vikten av att vara noggranna och effektiva. Vi arbetar med hög effektivitet för att leverera projekt i tid och inom budget. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och lämna dig nöjd med resultatet.

Kontakta Målare Sävja idag för att boka in en konsultation och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag med våra professionella måleritjänster.

 

Målning av husgrund och andra ytor

Målare Sävja erbjuder professionell målning av husgrundar och andra ytor i Uppsala. Vi förstår vikten av att ha en välskött och snygg husgrund, och vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa måleritjänster för att förbättra utseendet och skydda ytan.

Våra erfarna och skickliga målare använder sig av högkvalitativa färgprodukter och moderna tekniker för att säkerställa en långvarig och vacker finish. Vi förbereder ytan noggrant genom att rengöra och reparera eventuella skador innan vi applicerar färgen.

Utöver målning av husgrundar erbjuder vi också måleritjänster för andra ytor, inklusive väggar, tak och fasader. Oavsett vilken typ av yta du behöver måla, kan du lita på att vi levererar en professionell och felfri finish.

Vårt team av målare i Uppsala är kända för sin noggrannhet och effektivitet. Vi arbetar med hög effektivitet för att slutföra varje projekt i tid och inom budget. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och lämna dem nöjda med resultatet.

Kontakta Målare Sävja idag för att boka in en konsultation och låt oss hjälpa dig att förbättra utseendet och skydda ditt hem med våra professionella måleritjänster.

 

Varför välja Målare Sävja?

 • Erfaren och pålitlig målare i Uppsala
 • Specialiserade på högkvalitativa måleritjänster
 • Dedikerat team av professionella målare
 • Användning av toppmoderna tekniker och material
 • Skräddarsydda lösningar som passar dina behov
 • Noggrannhet och effektivitet för att leverera projekt i tid och inom budget
 • Högkvalitativ färg för långvariga och vackra resultat
 • Professionell och felfri finish

 

Kontakta Målare Sävja idag för att boka in en konsultation och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra utseendet och skydda ditt hem med våra expertmåleritjänster.