Din lokala målare i Storvreta. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Våra tjänster

Vi är ett lokalt måleri företag som arbetar i Uppsala och närliggande kommuner, vi utför det mesta inom måleri, tapetsering eller spackling och putsarbete. Genom åren har vi samlat på oss den kunskapen som krävs för att erbjuda en komplett måleritjänst. För att se alla våra tjänster se här. Även om vi började som ett företag som specialiserat oss på inredningsmålning, detaljmålning och renovering arbeten har vi nu utökat och kan erbjuda fasadmålning från ställningar samt komplett invändig och utvändig målning. Har ditt projekt specialbehov eller tidsbegränsningar? Tveka inte inte på att kontakta oss då vi kan arbeta sena kvällar eller helger om det krävs.

 

Varför du skall välja oss

Det finns många anledningar till att anlita en målerifirma för att måla ditt hem eller kontor. Förutom att det är mer tidseffektivt, säkerställer att anlita målningsentreprenörer att ditt projekt uppfyller hälsoreglerna, är ordentligt förberett och städat och ger en professionell finish. Istället för att krångla med stegar, giftiga ångor och stökig städning, anlita professionella målare för att få projektet gjort snabbt och skickligt!

 

Om oss

För oss är inredningen och atmosfären i ett hem eller kontor oerhört viktigt. I hemmen är det det som gör ett hus till ett hem, och på kontor ökar det produktiviteten för dina anställda och det är det som din klient först kommer att märka när de kommer in genom dörrarna till ditt kontor. Vi ger dig kostnadsfria rådgivning från de bästa experterna i stan, tillsammans med detaljerade uppskattningar av kostnader, gedigna råd och ett målarteam som du kan lita på. Våra tjänster är fria från dolda avgifter, prisvärda och av högsta kvalitet.