Din lokala målare i Tierp. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Målare Tierp

Att täcka utsidan av ditt hus med högkvalitativ färg är ett av de bästa sätten att skydda det. De yttre lagren skyddar ditt hem från väderförhållanden, termiter, mögel och fukt. Om ditt hem i Tierp exponeras för väderförhållanden under en längre tid, kommer du att stå inför problem som mögeltillväxt, termiter, röta i träet och skador på putsen. Detta kan bli kostsamt och tvinga dig att lägga mer pengar på snickeriarbeten, reparationer och fernissning. Även små sprickor och flagor i ditt hem kan förvärras och bli stora problem över tid. En högkvalitativ målning fungerar som en skyddande sköld, förhindrar skador, sparar pengar och eliminerar huvudvärken med att hantera hemreparationer.

När ditt hus har blivit helt ommålet av våra målare i Tierp kan du förvänta dig att inte behöva måla om det på minst 10-15 år. Detta beror på att vi investerar tid för att se till att eventuella underliggande problem är åtgärdade innan vi påbörjar ett projekt. Dessutom använder vi alltid minst två lager högkvalitativ färg, som låser in reparationerna och håller ditt hus vackert i ett decennium. När du ingår avtal med våran målerifirma i Tierp får du fördelarna med hög kvalitet.

Målare Uppsala är en pålitlig och erfaren målerifirma som erbjuder högkvalitativa målartjänster i Uppsala och närliggande områden. Vi är specialiseradefasadmålning, vilket ger ditt hem eller företag en fräsch och snygg fasad. Våra erfarna målare använder sig av den senaste måleritekniken för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Vi tar oss också an andra målningsprojekt, såsom målning av köksluckor, tapeter, fönster och hela hus. Vi använder endast högkvalitativa målarfärger som är miljövänliga och ger ett snyggt och hållbart resultat. Välj Målare Uppsala för ett professionellt och pålitligt måleriarbete.

Varför du skall välja oss

Målare Tierp hjälper dig att förebygga dessa problem. Vi utför alltid en noggrann och detaljerad bedömning av ditt hem innan några målningsbeslut fattas. Detta är en grundlig inspektion som går bortom att bara titta på yttersta lagren av färg och tar upp eventuella underliggande strukturella frågor också. Våra målare och tapetserare i Tierp använder denna bedömning, tillsammans med klientens input, för att säkerställa att arbetet blir utfört på ett utmärkt sätt. På så sätt håller vi alla från kunder till den sista personen på vårt målningsteam fullständigt informerade om processen när den utvecklas. Vi vill att varje detalj i våra kunders vision för deras hus ska genomföras perfekt.

Vi vet att ibland behöver ett hus mycket specifikt arbete som endast dess ägare kan förklara. Fyll i formuläret för att boka en kostnadsfri offert för exakt den typen av arbete som du behöver.​

Fasadmålning är en viktig del av att hålla ditt hus i gott skick och ge det ett fräscht utseende. Målare Uppsala är experter på fasadmålning i Uppsala och erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina behov och önskemål. Våra erfarna målare använder sig av högkvalitativa målarfärger och tekniker för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Vi tar hand om allt från förberedelser och rengöring till målning och efterbehandling. Med vår fasadmålning kommer ditt hus att se fantastiskt ut och skyddas mot väder och vind. Kontakta Målare Uppsala för att få en offert och boka din fasadmålning idag.

Om oss

Om det var ett tag sedan du senast målade, är chanserna stora att ditt hem behöver en ny målning. Hemägare står inför vanliga problem, såsom sprickor i putsen, missfärgning, flagning, flisor och avskalning av ytterlagret. Om du bor i områden som Tierp eller någon annanstans i Tierp, utsätts ditt hem för påfrestningar från vädret. Under året möter ditt hem olika extremer av väderförhållanden. Med tiden kan detta slita även på de mest robusta husen, vilket orsakar estetiska förluster som gör att huset ser åldrat ut.

Flagande färg, avskalad beklädnad eller andra problem är ofta symtom på underliggande problem i putsen eller träet. Ett husram kan bli skadad av vädret över tiden, vilket kan bubbla upp till ytnivåproblem med ytterlacken. Våra målare i Tierp förstår vi detta och prioriterar snickeri- och reparationsarbete som åtgärdar de underliggande problemen. Alla våra projekt börjar med denna förberedelsefas, vilket säkerställer målningens hållbarhet. Vi är så säkra på att våra produkter kommer att hålla. Kontakta våra målare i Tierp om ditt hus behöver en ny målning.

Målare Uppsala är din pålitliga partner när det gäller målningstjänster för både hem och företag. Vårt team av erfarna målare har expertkunskaper och erfarenhet inom måleri och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Vi tar oss an olika målningsprojekt, inklusive målning av köksluckor, tapeter, fönster och hela hus. Våra tjänster är tillgängliga både för privatpersoner och företag i Uppsala och närliggande områden. Vi använder oss av högkvalitativa målarfärger och tekniker för att säkerställa ett vackert och hållbart resultat. Kontakta Målare Uppsala för att få mer information och boka våra målningstjänster.

 

 • Pålitlig och erfaren målerifirma i Uppsala
 • Specialiserade på fasadmålning och andra målningsprojekt
 • Använder sig av den senaste måleritekniken och högkvalitativa målarfärger
 • Skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov
 • Erfarna målare med expertkunskaper inom måleri
 • Professionellt och pålitligt måleriarbete
 • Miljövänliga målarfärger för ett hållbart resultat
 • Tillgängliga för både privatpersoner och företag i Uppsala och närliggande områden

 

Målare Uppsala erbjuder:

 • Fasadmålning
 • Målning av köksluckor
 • Målning av tapeter
 • Målning av fönster
 • Målning av hela hus

 

Välj Målare Uppsala för högkvalitativa målningstjänster och ett professionellt