Din lokala målare i Luthagen. Vi skapar liv i rum

Vi är alltid redo att ge svar på dina frågor. Du når oss snabbast på telefon:

Vad gäller ditt ärende?

Våra tjänster

Förutom målning och dekoration tillhandahåller vi också en mängd olika relaterade hemförbättring och fastighetsunderhållstjänster, inklusive: putsning, trä- och golvbehandling och återställning, tapetsering, fönsterglazing, fuktbehandling, murverk och högtryckstvättning.

 

Målning och dekorationstjänster

Oxford Painters & Decorators tillhandahåller professionella målnings- och dekoreringstjänster samt allmänt fastighetsunderhåll i Oxfordshire för både bostads- och kommersiella byggnader. Våra högt kvalificerade hantverkare har omfattande erfarenhet av att arbeta på alla typer av fastigheter, från kommersiella, privata, bostäder och nya byggnader till fastigheter och renoveringar. Vi är specialiserade på:

  • Inredningsmålning
  • Utomhusmålning och fastighetsunderhåll i Luthagen
  • Tapetsering i Luthagen
  • Golvslipning och träfärgning i Luthagen
  • Målning av fönster och dörrar i Luthagen
  • Högtryckstvättning

 

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi kan erbjuda antingen fast pris eller timtaxa. Vi är också glada att erbjuda särskilda rabatter på målartjänster för pensionärer och äldre.

 

Vår prissättningspolicy

Vår prissättning är mycket konkurrenskraftig, vi kan erbjuda antingen fast pris eller timtaxa. Det är inte ovanligt att företag ger en muntlig offert på ett pris, men sedan vid färdigställande av arbetet begär något helt annat vilket gör offerten till inget annat än en ”uppskattning”. Sedan finns det de som kommer att underprisera bara för att få ett jobb, för att sedan skära hörn eller skynda på arbetet för att hålla sig inom budget – vi vägrar att göra det. Vi insisterar alltid på att besöka ditt företag för att säkerställa att vi kan ge en noggrann, detaljerad skriftlig offert för allt arbete som ska utföras direkt från början och lovar att hålla den. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

 

Varför du skall välja oss

Våra målningstjänster är tillgängliga för kunder i hela Luthagen och områdena runtomkring där vi är baserade och naturligtvis i Luthagen självt. Vårt skickliga team av målare i Luthagen är fullt försäkrade och har högsta standarden av expertis.

 

Om oss

Vårt team målare och tapetserare i Luthagen täcker alla aspekter av både exteriör och interiör målning för både företags- och bostadsfastigheter. Under åren har vi genomfört hundratals avtal, både inomhus och utomhus, både för privat- och kommersiell verksamhet. Vi hanterar varje jobb för att uppnå högsta standarder och bästa möjliga finish för våra kunder – uppmärksamhet på detaljer är avgörande, våra målare i Luthagen vill vara stolta över sitt arbete, det finns inget mer tillfredsställande än att kunna förvandla ditt hem till det vackra hemmet du alltid har drömt om. Inget jobb är för stort eller för litet, så ta gärna en titt runt på vår hemsida och tveka inte att ringa oss för en GRATIS offert.